Sponge Glow Stick
  • Sponge Glow Stick - 0 Sponge Glow Stick - 0
  • Sponge Glow Stick - 1 Sponge Glow Stick - 1
  • Sponge Glow Stick - 2 Sponge Glow Stick - 2
  • Sponge Glow Stick - 3 Sponge Glow Stick - 3
  • Sponge Glow Stick - 4 Sponge Glow Stick - 4
  • Sponge Glow Stick - 5 Sponge Glow Stick - 5

Sponge Glow Stick

Žiariace tyčinky Newshine® Factory sú obľúbenou pomôckou a zábavou, ktorá sa často používa v noci alebo v slabo osvetlenom prostredí na zlepšenie vizuálnych efektov a atmosféry.

Odoslať dopyt

Popis produktu

Špongiové svietiace tyčinkyje vyrobený hlavne z hubového materiálu a má zabudované LED svetlá. Žiariace tyčinky môžu produkovať rôzne farby svetla, mávaním môžu vytvoriť jedinečný dynamický svetelný efekt, široko používaný na koncertoch, večierkoch, oslavách a iných príležitostiach.

1.Hlavný materiálŠpongiová svietiaca tyčinkaje špongia. Tento materiál je mäkký a ľahko sa ohýba a je vhodný ako základný materiál fluorescenčných tyčiniek.

2. Dĺžkašpongiová svietiaca tyčinkamožno prispôsobiť podľa skutočných potrieb a všeobecná dĺžka je medzi 30 cm a 50 cm; Priemer závisí od konkrétneho výrobného procesu a konštrukčných požiadaviek.

3. Čas použiteľnosti aŠpongiová svietiaca tyčinkaje 6 mesiacov až rok, po ktorých môže žeraviaca tyčinka stratiť jas alebo nebude správne fungovať.

4.Špongiové svietiace tyčinkysú vhodné pre ľudí rôznych vekových skupín. Podľa rôznych používateľov, rôzne scény podporujú vlastné a podporujeme tlač loga.

5. Parameter produktu:

Sponge glow stick

názov

Špongiové svietiace tyčinky

Materiál

Špongia

Veľkosť

4*48cm/4*40cm

Príležitosť

Nočné párty, koncerty, tance

Farba

Červená, modrá, zelená, ružová, biela, žltá,Fialová, Oranžová, Farebná


6: Použitiešpongiové svietiace tyčinkyje veľmi široká a dá sa použiť na rôzne aktivity, ktoré potrebujú zlepšiť vizuálne efekty. Napríklad na koncertoch mávajú fanúšikovia žiariacimi tyčinkami, aby vytvorili teplú atmosféru a podporili svoje idoly.

Sponge glow stick


Hot Tags: Sponge Glow Stick, Výrobcovia, Dodávatelia, Továreň, Čína, Vyrobené v Číne, Veľkoobchod, Na mieru, Skladom, Lacné, Zľava, Nízka cena, Cena, CE, Kvalita, EN71, Móda, Najnovšie, Najnovšie predávané, Elegantné, Efektné, Pokročilé

Súvisiaca kategória

Odoslať dopyt

Neváhajte a zadajte svoj dopyt vo formulári nižšie. Odpovieme vám do 24 hodín.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy